(+45) 26 20 33 07 m@uinmind.dk

Om mig

Private klienter

Med udgangspunkt i den enkelte klient tilbyder jeg behandling indenfor blandt andet: sorg, krise, smerte, selvværd, selvtillid, spiseforstyrrelser samt parterapi.

Værdier

Det er vigtigt for mig, at du oplever tryghed og fortrolighed med mig som psykolog. Det terapeutiske rum skal være det sted, hvor du kan tale om det, der fylder sindet, og hvor du kan lære dine tanker, følelser, kropsfornemmelser og handlinger at kende, således at du opnår selvforståelse af, medfølelse med og accept af disse.

Interesseområder

Jeg arbejder med mange forskellige tilgange, blandt andet : Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Acceptance and Commitment Terapi, Loving Kindness Terapi, Kognitiv terapi, Hypnoterapi, Psykodynamisk Terapi og Eksistentiel terapi.

Mindfulness og meditation i form af åndedrætsøvelser, kropsscanning og øvelser i nærvær har min særlige interesse, da jeg har god erfaring med, at netop denne tilgang er særligt effektiv.

Desuden oplever jeg at hypnose kan være et hurtigt skridt i den rigtige retning af, hvor du gerne vil hen i dit liv.

Erfaringer

Primært  arbejder jeg med unge og voksne, men i mit tidligere professionelle liv har jeg over 20 års erfaring med at arbejde med børn og og unge mennesker blandt andet som lærer i folkeskolens forskellige afsnit, samt som støttekontaktperson for unge i alderen 10-23 år.

Privat

Bor jeg syd for Hillerød i en lille landsby med min mand og vores fire børn i alderen 6 til 16 år.

Jeg har tavshedspligt og er omfattet af De etiske principper for nordiske psykologer.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


SONY DSC